Vase Termorezistente

Fie că vă considerați un gastronom înrăit, fie că vă place să gătiți ocazional pentru familie și prieteni, vasele termorezistente nu ar trebui să lipsească din bucătăria dumneavoastră. Acestea au devenit din ce în ce mai populare, tocmai datorită nenumăratelor beneficii pe care le au. Pe lângă faptul că vasele termorezistente vin într-o varietate de forme și dimensiuni, sunt și estetice, și extrem de eficiente. Aflați că nu este suficient ca produsele pe care le gătiți să fie de calitate. Și vesela, și ustensilele folosite în bucătărie sunt extrem de importante pentru ca rezultatul final să fie un răsfăț pentru papilele gustative. 

 

Seturile de vase termorezistente oferite de Aranjarea Mesei vă vor ajuta enorm, fiindcă permit energiei calorice din cuptor să acționeze direct asupra alimentelor. Astfel, procesul nu este grăbit artificial, iar bucatele se vor găti natural, vor fi suculente, fragede și pline de nutrienți. Mai mult decât atât, veți avea mult mai puține șanse să ardeți mâncarea și veți evita riscul intoxicării cu substanțe desprinse de pe vasele fabricate din alte materiale.  

 

Aranjarea Mesei vă propune peste 65 de articole individuale sau seturi de vase termorezistente, negre și transparente, marca Simax sau Villarte. Acestea sunt realizate din sticlă sau ceramică termorezistentă: prese de cafea, cafetiere, vase ovale, rectangulare, sau rotunde, vase termorezistente cu capac sau fără, caserole, platouri de tort, ceainice cu infuzor, seturi a câte 3, 6 sau 8 boluri, seturi a câte 2, 4 sau 5 vase, boluri de salată, carafe cu insert pentru gheață, site flacără, forme de chec din ceramică termorezistentă, sau căni gradate. 

 

Produsele din sticlă termorezistentă sunt potrivite pentru cuptor, fiind folosite atât pentru deserturi, cât și pentru feluri principale. Sticla nu este reactiva, deci nu există riscul ca mâncarea să fie contaminată de acest material. De asemenea, o crustă aspectuoasă și delicioasă se va forma pe alimente, tocmai datorită faptului că sticla e un bun conductor de căldură. Ceramica termorezistentă este un alt material utilizat pentru vasele comercializate de noi. Aceasta se încălzește gradual, reține foarte bine căldura și poate reduce timpul de gătire cu până la 30%. Fiind un material non-reactiv, seturile de vase termorezistente cu capac pot fi utilizate pentru gătirea alimentelor acide sau alcaline, dar și pentru depozitarea lor ulterioară. Ba mai mult, vasele termorezistente sunt și estetice, ceea ce le face potrivite și pentru servire. 

 

În ceea ce privește întreținerea lor, vă recomandăm să folosiți un jet de apă care are o temperatură apropiată cu cea a vaselor, pentru a evita șocul termic și crăparea acestora. De asemenea, vă sugerăm folosirea detergenților cu pH neutru și a unui burete de vase moale. 

Vizualizare ca Grilă Listă

60 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina
Vizualizare ca Grilă Listă

60 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina