Cadouri corporate

Cadourile corporative sunt pe buzele tuturor înaintea aniversărilor sau a sărbătorilor de Crăciun. Ce poate fi mai potrivit decât un cadou pentru casă? Cu siguranță colegul dumneavoastră nu va fi deranjat dacă îi oferiți un serviciu de cafea sau ceai, sau un set de pahare pentru băuturi alcoolice sau non-alcoolice. Dacă mai are altele, nu e nicio problemă! Un motiv în plus să vă invite la el!

 

Aranjarea Mesei vă propune diferite cadouri corporative, potrivite atât pentru doamne, cât și pentru domni. Materialele din care sunt realizate produsele noastre sunt extrem de speciale. Brandurile Nachtman, Villarte și Bohemia Crystal garantează calitate premium, orice articol ați alege din gamele lor. 

 

În funcție de bugetul pe care îl aveți la dispoziție, puteți opta pentru seturi de pahare de apă sau pahare de whisky, din cristalin. Dacă bugetul e ceva mai generos, puteți alege produsele din cristal de Bohemia. Ocaziile speciale capătă o cu totul altă însemnătate atunci când acest material completează aranjarea mesei festive. Cristalul cu plumb e văzut drept cel mai fin material în fabricarea seturilor de veselă, pahare sau diferite piese ornamentale, precum vazele de cristal și candelabrele de cristal. Extrem de clare și cu o greutate relativ mare, piesele din cristal cu plumb sunt folosite de majoritatea persoanelor la ocaziile cu adevărat speciale. Faptul că materialul conține 24% PbO îi conferă strălucire și claritate. Aranjarea Mesei vă propune setul de 6 pahare de suc/apă din cristal Bohemia, sau setul de 6 pahare de whisky, din același material, pentru un cadou corporate ideal. Mai există și varianta celor 6 pahare de whisky cu decantor din cristal Bohemia. Încă o alternativă ce nu poate da greș e serviciul de cafea sau ceai, din porțelan Fine Bone China, pentru 6 persoane. Cu siguranță veți cuceri pe oricine cu un astfel de cadou corporativ. 

Vizualizare ca Grilă Listă

29 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina
Vizualizare ca Grilă Listă

29 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina