Candelabre Cristal

Un candelabrul de cristal va deveni fără doar și poate piesa principală din sufrageria dumneavoastră. Impunător și elegant, această piesă va atrage toate privirile, iar invitații dumneavoastră vor fi impresionați încă dinainte să guste din preparatele pe care le-ați pregătit. Un candelabru de cristal va oferi un aer aparte întregii încăperi, în special seara, dar veți fi plăcut surprins de efectul său și ziua, când va reflecta lumina naturală într-un curcubeu de sclipiri colorate. Cu toate acestea, există riscul ca un candelabru să nu se încadreze în locuința dumneavoastră - poate din cauza dimensiunilor sale generoase, sau datorită stilului de amenajare interioară pe care l-ați conturat. În acest sens, vă recomandăm lustrele cu cristale, ce îmbină de minune reflexiile sale specifice cu stilul urban.

 

Aranjarea Mesei vă propune peste 50 de candelabre și lustre de cristal, care pot fi adaptate designului ales de dumneavoastră. Având un conținut de oxid de plumb de 30%, cristalul folosit pentru realizarea candelabrelor marca Bohemia, Bohemia Crystal și Preciosa e considerat a fi material de calitate superioară. Această proprietate chimică conferă cristalului, pe lângă greutatea semnificativă, și claritate și strălucire.

 

Candelabrele comercializate de Aranjarea Mesei vin într-o gamă largă de modele: lustre cu decorațiuni de cristal, candelabre cu 10 brațe, din alamă sau nichel, cu accesorii de cristal, cu finisaje aurii sau argintii. Optați pentru un element-oau în livingul dumneavoastră și răsfoiți catalogul nostru pentru a găsi candelabrul perfect de cristal.

Vizualizare ca Grilă Listă

53 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina
 1. LIVRARE IN 30 de zile
 2. LIVRARE IN 30 de zile
 3. LIVRARE IN 30 de zile
 4. LIVRARE IN 30 de zile
 5. LIVRARE IN 30 de zile
 6. LIVRARE IN 30 de zile
 7. LIVRARE IN 30 de zile
 8. LIVRARE IN 30 de zile
 9. LIVRARE IN 30 de zile
 10. LIVRARE IN 30 de zile
 11. LIVRARE IN 30 de zile
 12. LIVRARE IN 30 de zile
 13. LIVRARE IN 30 de zile
 14. LIVRARE IN 30 de zile
 15. LIVRARE IN 30 de zile
Vizualizare ca Grilă Listă

53 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Ati dori sa va trimitem un mesaj cand avem reduceri disponibile?

Aminteste-mi mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.