Cristal

Cristalul Bohemia duce ospitalitatea la un alt nivel. Fie că optați pentru servicii de cești pentru ceai și cafea, seturi de pahare din cristal, sau decantoare, aranjarea mesei dumneavoastră va fi cu mult mai spectaculoasă datorită cristalului Bohemia. Toate acestea nu pot însemna decât un singur lucru: musafirii vor fi plăcut impresionați, tu vei fi considerată o gazdă deosebită, iar ei își vor dori mai mult ca sigur să-ți mai treacă pragul.

 

Încă din cele mai vechi timpuri, cristalul Bohemia este un simbol al Republicii Cehe pentru sticla de calitate premium. În prezent, paharele de cristal, vesela, dar și diferitele piese ornamentale precum vazele de cristal, sunt din ce în ce mai prezente în casele noastre, tocmai datorită notei de eleganță pe care o oferă. Ocaziile speciale capătă o cu totul altă însemnătate atunci când cristalul Bohemia completează aranjarea mesei festive. Cristalul cu plumb este considerat cel mai fin material în fabricarea seturilor de pahare, cești sau decantoare. Extrem de clare și cu o greutate relativ mare, piesele din cristal cu plumb sunt acelea pe care toată lumea le păstrează pentru a fi folosite la ocazii speciale. Faptul că materialul conține 24% PbO îi conferă strălucire și claritate. Pe lângă piesele de stiluri și volume diferite pentru care puteți opta, veți observa că decantoarele, seturile de pahare de cristal și serviciile de cești de cafea marca Nachtmann și Bohemia sunt accesibile oricărui buzunar, iar raportul calitate-preț este unul excelent.

 

Surprindeți-vă prietenii dragi cu un astfel de cadou, sau achiziționați un set de pahare din cristal Bohemia pentru dumneavoastră. Oricum ar fi, nu o să regretați.

Vizualizare ca Grilă Listă

64 Articole

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

64 Articole

Setați descendent
pe pagină