Cutite japoneze

Cuțitele japoneze sunt recunoscute pentru ascuțimea surprinzătoare, echilibrul fin și estetica minimalistă specific asiatică. Fie că vă numărați printre chefii profesioniști, fie că sunteți un amator pasionat, cuțitele profesionale japoneze n-ar trebui să lipsească din bucătăria dumneavoastră. Descoperiți seturile și cuțitele individuale care să vă completeze colecțiile de tacâmuri, veselă și accesorii de bucătărie. Câteva cuțite japoneze individuale sau un set solid, bine ales, vor sta la baza pregătirii unor mese rapide și delicioase. 

 

Una dintre principalele trăsături ale cuțitelor profesionale marca Sekiryu e lama fină. Astfel, acestea sunt potrivite pentru felierea eficientă și rapidă, fiind extrem de ascuțite. Unele modele disponibile pe aranjareamesei.ro sunt dotate cu alveole pe suprafața lamei, cu rolul de a păstra lama curată chiar și atunci când aveți de-a face cu alimente lipicioase.

 

Când vine vorba de materialul din care sunt fabricate, unele cuțite japoneze de bucătărie sunt create conform metodei europene, din oțel carbon, iar altele sunt făcute prin metoda Damasc. Această metodă își are originea în Siria, cu aproximativ 1500 de ani în urmă, și implică stemuirea oțelului într-o formă aplatizată, care mai apoi se pliază și se forjează din nou, de 63 de ori. Acest proces conferă oțelului o mai mare rezistență, iar tăișul cuțitului are capacitatea de a-și păstra ascuțimea timp îndelungat. Seturile de cuțite profesionale japoneze pe care vi le propunem sunt realizate din oțel carbon, responsabil pentru duritate și ascuțime, care la rândul său e îmbrăcat în straturi de oțel inoxidabil, pentru a preveni ruginirea și ciobirea lamei. Același proces era folosit și în realizarea săbiilor tradiționale. 

 

Optați pentru cuțitele profesionale japoneze. Etapele tradiționale de producție sunt îmbinate cu tehnologie de ultimă generație, drept pentru care brandul Sekiryu aduce pe piață produse de calitate net superioară, la prețuri competitive.Vizualizare ca Grilă Listă

9 Articole

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

9 Articole

Setați descendent
pe pagină