Cutite japoneze

Considerate de multi urmasii celebrelor sabii nipone, cutitele profesionale japoneze duc mai departe maiestria fierarilor din insule. Populariatatea lor a crescut considerabil in ultimii ani, pe masura ce tot mai multe persoane le-au testat. Initial aduse ca accesorii in bucatariile cu specific, cutitele japoneze profesionale au cucerit utilizatorii atat prin rezultatele de exceptie pe care le produc, dar si prin usurinta in utilizare. Calitatile deosebite se datoreaza in principal materialelor din care sunt realizate si a tehnologiilor folosite. Astfel faimosul otel-carbon responsabil pentru duritate si ascutis este imbracat in straturi de otel inoxidabil pentru a preveni ruginirea si ciobirea lamei, proces folosit si in realizarea sabiilor traditionale. Impletind etapele traditionale de productie cu tehnologia de ultima ora, producatorii japonezi aduc pe piata produse de o calitate net superioara la preturi competitive. Astfel, nu e de mirare ca nu a durat mult si cutitele japoneze au trecut de granita bucatariilor profesionale iar in prezent au un loc bine determinat in casele din intreaga lume. Fie ca optati pentru un cutit japonez din otel damasc, sau pentru unul din otel inoxidabil, este una din achizitiile pe care nu le veti regreta.
Vizualizare ca Grilă Listă

18 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina
Vizualizare ca Grilă Listă

18 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Ati dori sa va trimitem un mesaj cand avem reduceri disponibile?

Aminteste-mi mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.