Sediu

Despre Noi


Proiectul Aranjarea Mesei s-a născut din pasiunea pentru frumos și din dorința de a oferi soluții inedite de personalizare a spațiului de luat masă și nu numai.

Credem că fiecare zi ne oferă perspectiva unor momente de bucurie și de încântare în jurul mesei. Fiecare zi este deosebită, orice întâlnire cu prietenii poate deveni o ocazie. Chiar și cele mai obișnuite mese în familie pot deveni memorabile. Ne dorim să inspirăm oamenii să dea o valoare specială acestor momente, adăugând o notă de lux și strălucire vieții de zi cu zi , prin intermediul articolelor noastre de cristal , cristalin și porțelan .

Ne adresăm atât celor care doresc să creeze o atmosfea distinsă acasă, cât și profesioniștilor din HORECA care își propun să creeze experiențe memorabile clienților.

Cu o activitate de peste 15 ani în retail-ul modern din România , oferim iubitorilor de frumos atât colecții clasice de la producători de prestigiu din Europa cât și piese moderne în acord cu trend-urile momentului , de la furnizori care pun accent pe design-ul modern.

Articolele noastre sunt perfecte pentru a fi oferite drept cadouri, indiferent de ocazie. Un asemenea cadou ales din portofoliul nostru poate fi surprinzător de accesibil și va împrumută o notă de elegantă spațiului în care va fi utilizat.

Colecția noastră nu se rezumă doar la articole luxoase și strălucitoare, ci avem și o mulțime de alte articole interesante și folositoare în casă : vase antiaderente, sisteme profesionale de covorașe de intrare, vase profesionale din inox și tavi pentru industria gastro și multe alte categorii pe care va invităm să le descoperiți.

Bohemia Showroom