Servicii Cafea din portelan & Servicii Ceai din portelan

Noi venim în sprijinul dumneavoastră și pentru momentele de răsfăț, în care tot ce vă doriți este să savurați ceva fierbinte. Cu serviciile de cafea și ceai din porțelan pe care vi le propunem, experiența va fi una cu totul diferită. Fie că vă veți bucura de ceașca de cafea din porțelan în fiecare dimineață, pe balcon, fie că sunteți un amator de ceaiuri la ceas de seara, noi garantăm că serviciile de porțelan oferite de aranjareamesei.ro, completează minunat experiența dumneavoastră.

 

Puteți alege dintre peste 30 de articole, seturi de ceai și cafea din porțelan care să se asorteze perfect cu restul veselei dumneavoastră. În funcție de preferințele pe care le aveți când vine vorba de tipul de cafea pe care îl beți, puteți opta pentru seturi de diferite dimensiuni. Dacă vă doriți să vă treziți cu siguranță după prima gură de cafea, vă recomandăm setul de cafea din porțelan de 100 ml. Acesta e perfect pentru un shot sau doua de espresso, și garantat designul și materialul din care este confecționat, va completa de minune întreaga experiență gustativă. Dacă în schimb, sunteți băutori de cafea cu lapte, un cappuccino sau un latte se vor încadra perfect într-una din ceștile de cafea din porțelan de 220 ml sau 250 ml. Tot noi avem grijă și de iubitorii de ceai. Vă punem la dispoziție seturi de 6 cești din porțelan, de 100 ml, 140 ml, 155 ml, 170 ml, 220 ml, sau 250 ml. Negru, verde, aromat datorită mentei sau fructelor de pădure, servit cu lapte sau miere, o ceașcă de ceai va fi întotdeauna potrivită pentru a încheia o zi lungă. 

 

Pe final, venim și cu o recomandare. Poate nu știați, dar un set de cafea sau ceai din porțelan reprezintă și cadoul perfect. Poate prietenii dumneavoastră s-au căsătorit, sau poate s-au mutat într-o nouă locuință, așa că dacă le oferiți un serviciu de ceai sau cafea, cu siguranță nu veți da greș!

Vizualizare ca Grilă Listă

19 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina
Vizualizare ca Grilă Listă

19 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina