Accesorii pizzerii

Iubitorii de pizza au nevoie de o experiență completă - de la prepararea blatului, până la produsul finit, servit la masă. Jumătățile de măsură nu-și au locul așa că, pe lângă alimentele de calitate, accesoriile pizzeriei tale joacă un rol extrem de important. 

 

Primul pas constă în alegerea utilajelor principale de lucru: cuptoarele de pizza - pe gaz, electric sau cu lemne -, un malaxor profesional pentru prelucrarea aluatului, un mixer cu spirală, un formator de aluat și o presă profesională, pentru pregătirea bazelor de pizza. Alegerea corectă a echipamentelor încă de la bun început contribuie la economisirea timpului, a banilor și la creșterea productivității afacerii tale. 

 

În continuare, Aranjarea mesei îți propune o varietate de accesorii pentru a completa tabloul pizzeriei tale. Pentru întreținerea cuptorului, poți opta pentru o perie metalică, dotată cu un mâner de inox. Poți alege dintr-o gamă largă de palete pizza, de diferite dimensiuni, pentru pregătirea și manevrarea blatului: palete rotunde sau rectangulare, cu mâner de inox, sau palete de pizza perforate. Se recomandă ca după fiecare utilizare, să speli paleta pentru pizza, cu apă și detergent, pentru a preveni degradarea și apariția petelor. Pentru un produs final instagramabil, alege platoul din bambus, și folosește un feliator de pizza sau o rolă de pizza, pentru a obține feliile perfecte.


Alte accesorii indispensabile din dotarea HoReCa sunt și gențile termoizolante, pentru a livra pizza ca scoasă din cuptor. Aranjarea mesei îți pune la dispoziție mai multe modele de genți, rucsacuri sau cutii termoizolante, mai mici sau mai mari, potrivite pentru orice comandă.