Accesorii pizzerii

Iubitorii de pizza au nevoie de o experiență completă - de la prepararea blatului, până la produsul finit, servit la masă. Jumătățile de măsură nu-și au locul așa că, pe lângă alimentele de calitate, accesoriile pizzeriei tale joacă un rol extrem de important. 

 

Primul pas constă în alegerea utilajelor principale de lucru: cuptoarele de pizza - pe gaz, electric sau cu lemne -, un malaxor profesional pentru prelucrarea aluatului, un mixer cu spirală, un formator de aluat și o presă profesională, pentru pregătirea bazelor de pizza. Alegerea corectă a echipamentelor încă de la bun început contribuie la economisirea timpului, a banilor și la creșterea productivității afacerii tale. 

 

În continuare, Aranjarea mesei îți propune o varietate de accesorii pentru a completa tabloul pizzeriei tale. Pentru întreținerea cuptorului, poți opta pentru o perie metalică, dotată cu un mâner de inox. Poți alege dintr-o gamă largă de palete pizza, de diferite dimensiuni, pentru pregătirea și manevrarea blatului: palete rotunde sau rectangulare, cu mâner de inox, sau palete de pizza perforate. Se recomandă ca după fiecare utilizare, să speli paleta pentru pizza, cu apă și detergent, pentru a preveni degradarea și apariția petelor. Pentru un produs final instagramabil, alege platoul din bambus, și folosește un feliator de pizza sau o rolă de pizza, pentru a obține feliile perfecte.


Alte accesorii indispensabile din dotarea HoReCa sunt și gențile termoizolante, pentru a livra pizza ca scoasă din cuptor. Aranjarea mesei îți pune la dispoziție mai multe modele de genți, rucsacuri sau cutii termoizolante, mai mici sau mai mari, potrivite pentru orice comandă.

Ati dori sa va trimitem un mesaj cand avem reduceri disponibile?

Aminteste-mi mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.