Covorase intrare profesionale

Te-ai gândit vreodată că primul lucru pe care îl observă oaspeții tăi, e covorașul de la intrare? Fie că vorbim despre prietenii care-ți vin în vizită, fie că vorbim despre clienții restaurantului tău, preșurile de intrare profesionale pot face diferența.

 

Pe Aranjarea Mesei, regăsești o gamă variată de covorașe, fabricate din diverse materiale: polipropilenă, cauciuc 100%, cauciuc polipropilenă, fibră de cocos sau fibră de cocos printată, și polietilenă pe suport de vinil. Brandurile care asigură calitatea covorașelor de intrare profesionale, la un preț extrem de avantajos, sunt:  Bacoda, Clean Guard, Mercury Flooring și Clean Protect. Una din cele mai populare alegeri e reprezentată de covoarele de intrare din cauciuc, datorită proprietăților sale anti-alunecare. Sunt perfecte mai ales pentru sezonul rece, când ploaia și ninsoarea cresc riscul accidentării pe pragul casei sau restaurantului tău.

 

Pe lângă siguranța ta și a oaspeților tăi, un alt avantaj al covorașelor de intrare profesionale e că previn deteriorarea pardoselii. Praful și pietricelele rămase în striațiile pantofilor, sau tocurile, contribuie la zgârierea podelei. Dacă nu este întreținută constant, pardoseala va căpăta un aspect inestetic. Un covoraș profesional din cauciuc este o barieră excelentă pentru a proteja podeaua și pentru a reduce murdăria. Studiile arată că preșurile de la intrare reduc praful din interior cu până la 70%. Mai mult decât atât, poți utiliza preșurile profesionale și drept spațiu de dezinfectare la intrarea în locuința sau restaurantul tău. Așezat în interior sau în exterior, chiar în fața ușii, asigură-te că îl cureți în mod constant și îi aplici un strat de protecție antibacterian.


Peste 25 de covorașe de intrare profesionale sunt disponibile în catalogul nostru. Poate fi cadoul de nuntă perfect pentru apropiați, sau pentru localul unui prieten.