Marmite Transport Hrana Calda

Marmita este o oală de transport mâncare, ce nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie profesională. Aceasta e dotată cu un sistem de încălzire, un mecanism de înclinare și un robinet poziționat în partea frontală, pe unde se produce scurgerea lichidelor. Datorită robinetului, nu mai e necesară folosirea mecanismului de basculare. În dotările HoReCa, se regăsesc două tipuri de marmite: cele care au căldură directă sub oală și cele care au căldură indirectă, folosind tehnica bain-marie. 

 

Marmitele cu încălzire directă au un sistem propriu de autostabilizare a flăcării și de reglare a temperaturii, prin termostat. Pot fi utile pentru prepararea mâncărurilor lichide ce nu necesită amestecare (cum e cazul supelor, ciorbelor, cafelei sau ceaiurilor), pentru a pasteuriza alimentele, dar și drept oală transport mâncare. Preparatele sunt păstrate la temperatura dorită, cât timp e nevoie. Se pot găti atât preparate ce necesită fierbere rapidă, dar și mâncăruri ce au nevoie de un foc mic, pentru o perioadă mai lungă de timp - pentru un plus de savoare. 


Sistemul de încălzire indirectă a marmitelor funcționează la fel de bine și cu abur, și cu apă. Acestea sunt potrivite alimentelor lichide sau celor dense și vâscoase (creme). Marmitele previn arderea mâncării, deci gătirea nu necesită supravegherea constantă a bucătarului. Mai mult decât atât, sunt oale de transport mâncare ce reduc efortul tău și al angajaților tăi, și eficientizează și spațiul din bucătărie, fără să mai ocupe loc pe aragaz. Marmitele de transport hrană caldă de pe Aranjarea Mesei sunt disponibile în variante de 6L, 10L, 20L, sau 22,5L. Oferă oaspeților tăi cea mai bună experiență culinară și investește în echipamente profesionale care îți ușurează munca în bucătărie.

Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

Setați descendent
pe pagină
 1. Preț special
  Livrare Gratuita
  Marmita transport hrana calda 22 l
  Preț special 470,32 RON Preț standard 587,90 RON
 2. Preț special
  Marmita transport hrana calda 10,5 l
  Preț special 324,72 RON Preț standard 405,90 RON
 3. Preț special
  Marmita transport hrana calda 6 l
  Preț special 307,92 RON Preț standard 384,90 RON
  Epuizat din stoc
Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

Setați descendent
pe pagină