Solutii depozitare & transport

Nimic nu se compară cu mâncarea bună și... caldă. De aceea, dacă faci parte din industria HoReCa, ai nevoie mai mult ca sigur de soluții optime pentru depozitarea și transportul preparatelor. În acest sens, Aranjarea Mesei îți pune la dispoziție o gamă variată de produse, care garantează păstrarea mâncărurilor tale la temperaturi optime, până în momentul în care bucatele sfârșesc pe mesele clienților tăi. 

 

Ambalajele termoizolante sunt ideale pentru a transporta în siguranță mâncarea ce impune o anumită temperatură pentru a putea fi savurată. Produsele disponibile în catalogul nostru diferă din mai multe puncte de vedere: nivelul termic de izolație, utilitate (geantă termoizolantă pizza, marmite pentru supe, ciorbe, creme etc.), precum și în ceea ce privește dimensiunile. Materialul principal folosit în realizarea genților termoizolante este polipropilena. În cazul în care alimentele se varsă și rucsacul se pătează, materialul se curăță extrem de ușor, fără să imprime gusturi sau mirosuri produselor care trebuie să fie transportate ulterior. 


Din moment ce sectorul de food delivery a câștigat tot mai mult teren în ultimul an, livratorii au venit cu soluții eficiente, care să satisfacă nevoile oamenilor. Marmita, geanta termoizolantă pentru pizza, rucsacurile și cutiile termoizolante, sunt printre cele mai populare opțiuni. Acestea păstrează alimentele calde până la 60 de minute, oferindu-ți suficient timp pentru a ajunge la adresa dorită. Dacă ai deja clienți spre care livrezi regulat, în regim catering, lada termoizolantă este o soluție și mai bună, alături de oala de transport hrană. Oricare ar fi modelul tău de business, nu ar trebui să-ți lipsească aceste soluții de transport și depozitare.

Vizualizare ca Grilă Listă

9 Articole

Setați descendent
pe pagină
 1. Preț special
  Livrare Gratuita
  Marmita transport hrana calda 22 l
  Preț special 470,32 RON Preț standard 587,90 RON
 2. Preț special
  Marmita transport hrana calda 10,5 l
  Preț special 324,72 RON Preț standard 405,90 RON
 3. Preț special
  Marmita transport hrana calda 6 l
  Preț special 307,92 RON Preț standard 384,90 RON
  Epuizat din stoc
Vizualizare ca Grilă Listă

9 Articole

Setați descendent
pe pagină