Livrarea produselor


Cum se livreaza produsele?


Livrarea se face prin curier rapid FAN COURIER sau TNT in termen de 24-48 de ore de la confirmarea expedierii comenzii.

Onoram doar comenzile catre adrese din Romania.


Cat costa livrarea produselor?


Pentru comenzi mai mici de 50 Lei se percepe o taxa suplimentara de Colectare si Impachetare in valoare de 20 de Lei.

Pentru valori de pana la 300 lei costul transportului este de 17.90 lei pe trimitere cu FAN COURIER si 22 Lei pe trimitere cu TNT.

 

* Tariful de 17.90 Lei / Gratuit pentru comenzi de peste 300 LEI este valabil pentru livrare in zona de acoperire standard a FAN Courier.

Pentru adrese care necesita Km suplimentari ne rezervam dreptul de a percepe taxe de transport aditionale. Va rugam sa consultati lista localitatilor din acoperirea standard Fan Courier AICI.

** Tariful de 22 Lei / Gratuit pentru comenzi de peste 500 LEI este valabil pentru colete cu greutatea taxabila sub 15 kg si cu livrare in zonele 0 si 1 ale retelei operationale a TNT sau FedEx.

Greutatea taxabila este valoarea mai mare dintre greutatea fizica si greutatea volumetrica. Greutatea volumetrica se calculeaza dupa formula Lungime (m)  x Latime (m) x Inaltime (m) x 250 (factor de conversie volumetrica). 

Pentru colete cu greutatea taxabila mai mare de 15 kg si adrese din afara zonelor 0 si 1 ale retelei operationale TNT sau Fedex ne rezervam dreptul de a percepe taxe de transport aditionale sau de a va trimite coletul prin FAN Courier. Va rugam sa consultati lista localitatilor din zonele 0 si 1 ale retelei operationale TNT sau FedEx AICI.

 

Peste 300 lei costul transportului este suportat de noi (GRATUIT) pentru coletele trimise cu FAN COURIER.

Peste 500 lei costul transportului este suportat de noi (GRATUIT) pentru coletele trimise cu TNT.

Pentru cei care locuiesc in localitatile aflate in afara ariei de acoperiere a firmei de curierat, costul transportului poate varia, astfel incat vom trimite produsele doar dupa consultarea in prealabil pe e-mail sau telefonic cu clientul si confirmarea comenzii.


Cat dureaza pana voi primi comanda?


De regula, produsele aflate pe stoc vor ajunge la tine in 1-3 zile lucratoare, in functie de ora si ziua in care ai lansat comanda, curier si de zona in care te afli.