Cosul meu

Metode de plata


PLATA LA LIVRARE


Plata se face in lei, integral, la livrarea produselor de catre curier. Pregateste suma corespunzatoare, daca metoda de plata aleasa de tine este cea la livrare si inmaneaza-i-o curierului cand acesta iti da coletul cu produsele comandate.

 

PLATA prin ORDIN DE PLATA


Acest tip de plata se face doar in baza facturii proforme trimise de Bohemia Iasi pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda.

Livrarea produselor se face doar dupa confirmarea platii proformei emise in unul din conturile specificate in factura. Se va trimite dovada platii pe contact@aranjareamesei.ro si dupa verificarea viramentului bancar in contul Bohemia Iasi, produsele achitate vor fi livrate catre tine.

 

PLATA CU CARDUL


Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele procesatorului nostru PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele AranjareaMesei.ro

 

PLATA CU CARDUL IN RATE


AranjareaMesei.ro iti ofera posibilitatea de a achita in rate - fara dobanda - articolele pe care ti le doresti .

In functie de banca emitenta, oferim urmatoarele variante :

Informatii suplimentare legate de plata cu cardul in rate

Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

• Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

• Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

• Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

• Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

• Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

BRD Finance

Programul de plata in rate fara dobanda este disponibil pentru cumparaturi online pe site-ul www.Aranjareamesei.ro in 4 rate fara dobanda, la orice comanda.

Pentru asistenta despre cardurile BRD Finance, numarul de contact este 021.301.48.30.

Garanti Bank

Prin card de credit emis de Garanti BBVA

“Oportunitate dupa oportunitate, Cu Bonus Card ti le permiti pe toate. Plata in rate fara dobanda pentru urmatoarele carduri de Credit: (Bonus Card Classic, Bonus Card WWF, Bonus Card Gold, Bonus Card Platinum)

Acest serviciu oferit de Garanti BBVA permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de Banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

• Confortabil - Poti selecta numarul de rate in care vrei sa faci tranzactia in peste 6000 de magazine partenere

• Convenabil- La fiecare achzitie facuta, primesti bonus. Bonusul acumulat poate fi folosit pentru cumparaturi din magazinale partenere.

Banca Transilvania

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 3 RATE fara dobanda.Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila

0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international