Tacamuri din Argint Masiv

Știați că tacâmurile din argint masiv au apărut pe mesele elitelor sociale în secolul al XIX-lea? Încă din 1840, europenii și americanii au considerat indispensabile tacâmurile din argint pur. Apogeul a fost atins între anii 1870 și 1920, când seturile de tacâmuri din argint masiv conțineau până la 100 de articole diferite și asta pentru că, în loc de cele 3 feluri principale, mesenii se ospătau cu până la 10, sau chiar mai multe feluri de mâncare. Perioada victoriană a dat naștere etichetei conform căreia mâncare nu trebuie atinsă sub nicio formă cu mâna. 

 

Aranjarea Mesei vă propune peste 10 piese din argint pur - fie articole la bucată, fie seturi complete de tacâmuri pentru 6 persoane. Aliajul din care sunt produse tacâmurile de argint masiv conține în proporție de 92,5% argint și 7,5% alte metale. Argintul pur (99,9% argint) ar fi prea moale pentru realizarea unor astfel de produse, de aceea el se folosește în aliaj cu alte metale. Cuprul este cel care îi conferă duritate și păstrează în același timp ductilitatea și strălucirea acestui metal prețios. 


Produsele argintii, marca Zaramella, comercializate de aranjareamesei.ro se încadrează perfect alături de serviciile de masă din porțelan și pahare din cristal. Datorită strălucirii și eleganței atemporale, simpla prezență a tacâmurilor de argint pur vor transforma o masă obișnuită cu familia sau prietenii, într-un eveniment sofisticat. Nu ezitați să achiziționați un set de tacâmuri din argint, fie că doriți să vă impresionați musafirii sau să celebrați o ocazie specială, fie că doriți să faceți un cadou unic, de casă nouă.

Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

Setați descendent
pe pagină
 1. Preț special
  FLOREALE Lingurita argint botez AG 925
  Rating:
  100%
  Preț special 234,90 RON Preț standard 266,90 RON
 2. Preț special
  MAURIZIANO Lingurita ARGINT BOTEZ
  Preț special 224,90 RON Preț standard 257,90 RON
Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

Setați descendent
pe pagină