Tacamuri Inox

Contrar aparențelor, mesele în familie sunt momente speciale. Poate reușiți să vă întâlniți numai dimineața și seara, poate apucați să vă vedeți cu toții de abia la sfârșitul zilei - oricum ar fi, nu e nevoie de o sărbătoare pentru ca voi să vă bucurați de timpul petrecut împreună. Doriți să vă simțiți ca la restaurant, oridecâteori luați masa acasă? Aranjarea Mesei vine în sprijinul dumneavoastră cu cele mai calitative produse, astfel încât fiecare mic dejun, prânz, sau cină alături de cei dragi, să capete un aer special. 

 

Dacă ați ales deja serviciile de masă din porțelan, paharele de cristal și serviciile de ceai și cafea din cristal, tot ceea ce vă lipsește pentru o masă perfectă sunt tacâmurile din inox. După cum bine știți, tacâmurile pentru restaurant sunt de cele mai multe ori fabricate din acest material. Asta înseamnă că seturile de tacâmuri de inox reprezintă o investiție fiabilă, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere economic. Folosite de zeci sau sute de oameni în fiecare zi, în restaurante, tacâmurile din inox reușesc să-și păstreze luciul și calitatea, atât timp cât sunt întreținute corespunzător. Vă recomandăm să evitați contactul prelungit cu alimentele. Spălați în cel mai scurt timp tacâmurile din inox, pentru a evita coroziunea materialului. Tot referitor la întreținerea produselor de pe Aranjarea Mesei, vă sugerăm să nu folosiți un detergent care conține solvenți puternici sau clor, ci mai degrabă o substanță cu pH neutru. Dacă nu vreți să zgâriați tacâmurile din inox, nu ar trebui să folosiți buretele de sârmă sau peria, în procesul de curățare. Ba mai mult, dacă le puneți în mașina de spălat vase,  asigurați-vă că la sfârșitul ciclului de spălare, tacâmurile sunt perfect uscate. În caz contrar, ștergeți-le cu o lavetă moale. 

 

Pe site-ul nostru, veți găsi peste 50 de articole în categoria tacâmuri din inox. În funcție de cât de numeroasă e familia dumneavoastră sau în funcție de câți musafiri aveți, puteți alege seturile de tacâmuri de inox pentru 6 persoane sau pentru 12 persoane, în nuanțe de argintiu, auriu, negru sau roz-auriu. De asemenea, veți găsi și articole individuale din inox. Toate acestea sunt marca Villarte, Comas sau Picard-Wielputz și sunt fabricate din inox 18/0 și 18/10. Tacâmurile din inox pot fi de două tipuri: 18/10 și 18/0. Inoxul de 18/10 are 18% crom și 10% nichel în compoziție, în timp ce inoxul de 18/0 conține 18% crom și 0% nichel.