Vaze cristal

Vazele de cristal reprezintă cadoul perfect, dacă ceea ce vă doriți este să impresionați gazda de cum îi treceți pragul. Alături de un buchet de flori, vaza de cristal promite o notă de eleganță și bun gust livingului, creând cadrul perfect pentru o masă festivă alături de familie sau prieteni dragi.

În ceea ce privește materialul vazelor - cristalul de Bohemia - acesta probabil e unul din cele mai reprezentative simboluri ale Republicii Cehe. Încă din secolul 3 î.Hr., celții au început să producă sticlă suflată în Munții Luzațieni, iar treptat, Bohemia a devenit cel mai mare producător de sticlă la nivel global. Cristalul ceh nu este doar un simplu material, ci o operă de artă. Vitraliile, sticla neagră și cristalul au completat de-a lungul secolelor arhitectura și stilul boem. Ulterior, materialul a devenit tot mai prezent și în casele noastre, prin intermediul pieselor de veselă și ornamentelor de cristal care completează și oferă un aer elegant evenimentelor speciale.

 

Tocmai de aceea, Aranjarea Mesei vă propune 27 de vaze din cristal marca Bohemia, material care conține 24% oxid de plumb. Cristalul cu plumb este considerat unul dintre cele mai fine materiale în fabricarea veselei și a pieselor ornamentale pentru casa dumneavoastră. Fiind extrem de clare și cu o greutate semnificativă, vazele din cristal cu plumb au o strălucire aparte și oferă note de bun gust, indiferent de lumina din încăpere. Vizitați site-ul nostru pentru a vă convinge că vazele de cristal comercializate de Aranjarea Mesei prezintă un raport calitate-preț excelent. Nu ezitați să achiziționați aceste piese ornamentale, fie pentru dumneavoastră și propria casă, fie drept cadou pentru cineva drag.

Vizualizare ca Grilă Listă

19 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina
Vizualizare ca Grilă Listă

19 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina