Servicii Masa din portelan

Serviciile de masă din porțelan sunt touch-ul final pentru o experiență completă cu prietenii sau familia. Zilele aniversare, festinul de Crăciun și de Paște sau, de ce nu, fiecare mic-dejun, prânz sau cină poate să se transforme într-o plăcere pentru dumneavoastră. Și asta datorită seturilor de veselă din porțelan oferite de Aranjarea Mesei.

 

Puteți opta pentru serviciile de masă confecționate din porțelan clasic, cu mici decoruri vintage, pentru mesele cu familia în care vă diriți să vă impresionați bunicii și părinții și prin maniera în care masa este aranjată, nu numai prin savoarea bucatelor pe care le pregătiți. Dacă în schimb, aveți prieteni sau colegi de serviciu în vizită, vă recomandăm seturile Fine Bone China, cu forme, decoruri și design modern. 

 

Răsfoiți catalogul online și alegeți dintre cele 32 de produse pe care vi le punem la dispoziție, setul potrivit pentru dumneavoastră. Noi venim în ajutor și dacă dețineți un serviciu de masă din porțelan incomplet, sau dacă niciodată nu aveți suficiente piese de veselă, tacâmuri sau cești de cafea și ceai. În funcție de câți musafiri vă vor trece pragul, pe aranjareamesei.ro, puteți opta pentru un set din porțelan pentru 6 persoane, care cuprinde 20 de piese de veselă, un set din porțelan pentru 12 persoane, care cuprinde 44 de piese de veselă, sau vă puteți crea chiar dumneavoastră propriul serviciu din porțelan, combinând de unul singur produsele de pe site-ul nostru. Și pentru a fi sigur că masa fură toate privirile încă dinainte de a servi primul fel de mâncare, optați pentru serviciile de cafea și ceai din porțelan pe care vi le propunem.

 

Fie că vă doriți să vă înlocuiți vesela cu un nou set de masă din porțelan, fie că vreți să surprindeți pe cineva drag cu un astfel de cadou, ați ajuns la locul potrivit!

Vizualizare ca Grilă Listă

24 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina
 1. Livrare Gratuita
 2. Livrare Gratuita
  EYE model linie AUR Serviciu masa portelan decor aur 12 persoane ( 44 piese )
  Preț special 1.977,52 RON Preț standard 2.471,90 RON
 3. Promo - 25%
  Livrare Gratuita
  MINERVA Serviciu masa portelan 6 persoane ( 20 piese )
  Preț special 630,68 RON Preț standard 840,90 RON
Vizualizare ca Grilă Listă

24 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina