Pahare cristal pentru apa & suc

Apă, limonadă, fresh sau cocktail? Băuturile dumneavoastră preferate sau cele pregătite pentru musafiri vor oferi o cu totul altă impresie dacă paharele sunt din cristal.

 

Aranjarea Mesei vă propune paharele de apă marca Bohemia Crystal, confecționate din cristal care conține 24% oxid de plumb. Această proprietate chimică conferă cristalului o claritate extraordinară, care face ca paharele de apă să aibă o strălucire aparte, indiferent de factorii externi. Fiți sigur că vă veți surprinde musafirii cu setul de pahare de apă, atunci când lumina se va reflecta prin cristal și se va forma un curcubeu de culori.

 

Sunetul emis este o altă caracteristică importantă a paharelor de cristal care depinde de greutatea, forma și volumul paharului. Atunci când este ușor lovit în partea de sus, pe margine, un pahar delicat din cristal va scoate un sunet adânc, spre deosebire de cristalul greu. În cazul seturilor de pahare de apă, mult mai robuste, sau cele de dimensiuni mai mari, cristalul nu va emite niciun sunet. Pe aranjareamesei.ro, veți găsi pahare cu volume cuprinse între 300-400 ml și 400-500 ml. Aici găsiți paharele de apă din cristal Bohemia care vă reprezintă, dar pe care le puteți oferi și cadou, fie pentru o cununie, fie drept cadou de casă nouă pentru prietenii dragi.

Vizualizare ca Grilă Listă

8 Articole

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

8 Articole

Setați descendent
pe pagină

Ati dori sa va trimitem un mesaj cand avem reduceri disponibile?

Aminteste-mi mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.