Pahare cristal pentru sampanie

Celebrarea unui eveniment important nu are niciun farmec fără șampanie. Setul de pahare de șampanie potrivit vă poate ajuta sa aduceți un plus de eleganță mesei pe care o aranjați pentru ocazii speciale și poate face servirea băuturilor preferate mult mai plăcută. Toate acestea nu pot însemna decât un singur lucru: musafirii vor fi plăcut impresionați, tu vei fi o gazdă deosebită, iar ei își vor dori mai mult ca sigur să-ți mai treacă pragul. 

 

Fie că aveți nevoie de un set de pahare din cristal pentru băuturi tari, sau despre un set de cupe de șampanie din cristal, înainte de a face o alegere, trebuie să acordați atenție anumitor detalii precum claritatea, stilul, dar și calitatea materialului. Tocmai de aceea, Aranjarea Mesei vă propune paharele de șampanie marca Bohemia Crystal, confecționate din cristal care conține 24% oxid de plumb. 

 

Aceasta e o proprietate chimică datorită căreia cristalul este extrem de clar, dar care determină și prețul setului de pahare, care va fi ceva mai mare comparativ cu cel al unui set din sticlă cristalină. Totuși, aranjareamesei.ro vă pune la dispoziție pahare de șampanie din cristal, cu un raport calitate-preț excelent. Cele 10 seturi din catalogul online propun diferite dimensiuni pentru cele 6 pahare: 160 ml, 180 ml sau 200 ml.

 

Cristalul cu plumb este considerat cel mai fin material în fabricarea seturilor de pahare. Extrem de clare și cu o greutate relativ mare, paharele din cristal cu plumb sunt acelea pe care toată lumea le păstrează pentru a fi folosite la ocazii speciale. Faptul că materialul conține 24% PbO îi conferă strălucire și claritate. Fii sigur că îți vei surprinde invitații cu setul tău de pahare de șampanie când lumina se va reflecta prin cristal și se va forma un curcubeu de culori. Un alt element impresionant e reprezentat de sunetul pe care îl produc paharele odată atinse. Atunci când e lovit ușor în partea superioară, pe margine, paharul de șampanie din cristal va scoate un sunet adânc, anunțând un toast.

Vizualizare ca Grilă Listă

10 Articole

Setați descendent
pe pagină
 1. Preț special
  GLACIER Set 6 pahare cristal Bohemia sampanie 200 ml
  Preț special 229,90 RON Preț standard 273,90 RON
 2. Preț special
  SHEFFIELD Set 6 pahare cristal sampanie 180 ml
  Preț special 177,90 RON Preț standard 194,90 RON
 3. Promo - 15%
  ELISE Set 6 pahare cristal Bohemia sampanie 180 ml
  Preț special 165,67 RON Preț standard 194,90 RON
 4. Preț special
  COMET Set 6 pahare cristal Bohemia sampanie 180 ml
  Preț special 229,90 RON Preț standard 247,90 RON
 5. Preț special
  ANGELA Set 6 pahare cristal Bohemia sampanie 160 ml
  Preț special 164,90 RON Preț standard 177,90 RON
Vizualizare ca Grilă Listă

10 Articole

Setați descendent
pe pagină

Ati dori sa va trimitem un mesaj cand avem reduceri disponibile?

Aminteste-mi mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.