Tacamuri Argintate

Nimic nu poate oferi mai multă eleganță unei cine festive decât un set de tacâmuri argintate. Alături de serviciile de masă bine alese și serviciile de cafea și ceai din cristal, tacâmurile placate cu argint sunt touch-ul final pentru a vă impresiona toți invitații. 

 

Aranjarea mesei propune o varietate de modele dintre care puteți alege, în funcție de cât de numeroși sunteți, în funcție de felul de mâncare pe care îl savurați, sau în funcție de membrii familiei - pentru cei mai și pentru cei mici. Astfel, puteți alege seturi de tacâmuri argintate pentru 6 persoane (a câte 7 sau 24 de piese), seturi de tacâmuri argintate pentru 12 persoane (a câte 72 de piese), seturi de tacâmuri argintate pentru copii, sau seturi de tacâmuri argintate pentru tort. Toate acestea sunt marca Picard-Wielputz, fabricate din inox placat cu argint. 

 

Pentru a putea fi prelucrate cu ușurință, tacâmurile argintate nu sunt din argint 100%, ci conțin și un aliaj din cupru. Acesta este cel care generează pete la contactul cu umezeala şi oxigenul din aer. Așadar, avem câteva sfaturi pentru dumneavoastră cu privire la întreținerea tacâmurilor placate cu argint. În sertarul sau vitrina în care păstrați argintăria, puteți pune câteva bucăți de cretă. Acestea au rolul de a absorbi umiditatea şi de a încetini procesul de oxidare. În cazul în care tacâmurile își pierd din strălucire, vă sugerăm să le scufundați în zeamă de lămâie sau în oțet. Alternative pentru curățarea tacâmurilor argintate ar mai fi și amoniacul cu o concentrație de 10%, detergentul de rufe, bicarbonatul, sarea, pasta de dinți sau dezinfectantul de mâini. 

 

Cert este că un set de tacâmuri placate cu argint nu trebuie să lipsească din vesela dumneavoastră. Fiți sigur că veți impresiona pe oricine vă face o vizită.

Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

Setați descendent
pe pagină