Aluminiu

Când spunem "aranjarea mesei", spunem servicii din porțelan, pahare de cristal și accesorii de masă din materiale calitative. În ziua de azi, e greu să mai găsești o bucătărie fără vreun element din aluminiu. Aluminiul e folosit atât în structura elementelor de mobilier specifice bucătăriilor profesionale, cât și în cadrul ustensilelor și vaselor folosite pentru gătit. E clar că accesoriile din aluminiu nu ruginesc, sunt ușor de spălat și bune conductoare termice.

 

Când vorbim despre oale și tigăi din aluminiu, există câțiva factori pe care trebuie să-i luați în considerare înainte de a face o achiziție. Conductivitatea termică e un aspect extrem de important pentru ca alimentele să se gătească uniform. Rezistența și durabilitatea tigăilor, oalelor și capacelor din aluminiu sunt alte calități esențiale. Reactivitatea e de asemenea un factor de luat în calcul. Unele metale reacționează chimic cu alimentele și pot altera astfel gustul și culoarea mâncărurilor pregătite. Cât de ușor sunt de întreținut și de spălat, dar și cât de mult costă, sunt alte aspecte importante în ceea ce privește cratițele din aluminiu. 

 

Oalele și tigăile disponibile pe Aranjarea Mesei sunt marca Bacoda și Bialetti și sunt realizate din aluminiu turnat, au înveliș antiaderent teflonat sau înveliș ceramic. Tigăile din aluminiu sunt excelente pentru prăjire rapidă sau sotare și se potrivesc atât pe aragaz/plită cu inducție, cât și la cuptor. Acestea sunt protejate cu un înveliș non-reactiv sau sunt procesate electrochimic, rezultând așa-numitul aluminiu dur. Oalele din aluminiu au un grad ridicat de conductivitate termică și sunt extrem de rezistente la zgârieturi. 

 

Veți regăsi și modele din aluminiu cu înveliș non-stick de Teflon. Aceste vase au devenit tot mai populare datorită teflonului care nu lipește mâncarea, alimentele pot fi gătite fără ulei, și tigăile și cratițele se pot curăța foarte ușor. La fel ca în cazul tigăilor cu Teflon, tigăile cu înveliș ceramic au proprietăți antiadezive. Sunt considerate a fi varianta mai sănătoasă a Teflonului și sunt perfecte pentru a găti elemente acide și alcaline, fiind un material non-reactiv. 

 

Oalele și tigăile din aluminiu disponibile în catalogul nostru asigură proprietățile necesare pentru performanță termică, dar și pentru rezistență și durabilitate.

Vizualizare ca Grilă Listă

13 Articole

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

13 Articole

Setați descendent
pe pagină