Pahare cu decantor cristal

Un set de pahare și un decantor din cristal pot reprezenta cadoul perfect. Fie că alegeți să-l oferiți cuiva drag, fie că vă faceți chiar dumneavoastră o bucurie, decantorul de cristal completează cu eleganță un set de pahare de whisky. Descoperiți întreaga gamă disponibilă pe Aranjarea Mesei, iar dacă variantele existente nu reflectă neapărat gusturile dumneavoastră, creați un set de unul singur, combinând diverse modele.

 

Decantarea vinului are două funcții speciale: încurajarea oxidării și eliminarea sedimentelor. Decantarea permite unui vin să se „deschidă”, prin expunerea la oxigen. Whisky-ul, pe de altă parte, nu se va schimba prea mult odată expus. Motivele pentru care această băutură alcoolică rămâne la fel sunt: taninul și conținutul de alcool. Taninul apare în mod natural în struguri. Deci, vinul are un conținut mult mai mare de tanin decât whisky-ul, care nu are aceste proprietăți înnăscute, și care primește doar o mică parte, din butoiul în care se conservă. În ceea ce privește conținutul de alcool, vinurile variază între 11%, 15% sau mai mult, pe când aproape toate whisky-urile sunt îmbuteliate la un minimum de 40% ABV. Cu un conținut atât de ridicat de alcool, posibilitatea unei reacții chimice dramatice din oxidare este mult mai mică în cazul whisky-ului.

 

Decantoarele pentru vin sunt special concepute pentru a încuraja interacțiunea dintre lichid și aer, întotdeauna fără capac și adesea elaborate în design, pe când decantoarele din cristal pentru whisky sunt construite pentru a oferi stabilitate - adesea cu fundul larg - și o estetică impresionantă. Aerul nu este un factor de interes în decantoarele de whisky pentru că, într-un interval de timp relativ scurt, acesta nu va face prea multe diferențe. De aici și motivul pentru care există întotdeauna un capac pe un astfel de decantor.


Achiziționați seturile de pahare și decantoare marca Bohemia Crystal, confecționate din cristal care conține 24% oxid de plumb, și fiți sigur că veți impresiona pe oricine vă va trece pragul.

Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

Setați descendent
pe pagină
 1. Preț special
  Livrare Gratuita
  MADISON Set 6 pahare si decantor cristal Bohemia whisky
  Rating:
  100%
  Preț special 378,90 RON Preț standard 446,90 RON
 2. Nou
  Preț special
  BRITTANY Set 6 pahare si decantor cristal Bohemia whisky
  Rating:
  100%
  Preț special 378,90 RON Preț standard 446,90 RON
Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

Setați descendent
pe pagină