Tacamuri restaurant

Atenția la detalii e cea care face diferența de fiecare dată, cu atât mai mult dacă vorbim despre aranjarea mesei. Serviciile de masă din porțelan și paharele de cristal trebuie să fie însoțite de tacâmurile horeca din inox, și astfel veți fi sigur că ați creat un tablou care va impresiona orice musafir, încă dinainte de a scoate la iveală mâncărurile pregătite. O masă aranjată cu bun gust și cu veselă calitativă, nu numai că arată respect față de cei alături de care cinați, dar poate să schimbe chiar și gustul preparatelor și al băuturilor pe care le savurați.

 

Tacâmurile din restaurante sunt de cele mai multe ori din inox, așadar un prim pas pentru a vă simți ca la restaurant de fiecare dată când luați masa acasă, ar fi să achiziționați astfel de seturi. Aranjarea mesei vă pune la dispoziție 22 de astfel de produse, pentru fel principal, desert și băuturi: furculițe și cuțite pentru aperitiv sau desert, cuțite pentru friptură, cuțite pentru pește, furculițe pentru tort, linguri și cuțite de masă, lingurițe pentru desert și cafea, dar și lingurițe pentru long drinks. 

 

Toate aceste tacâmuri horeca fac parte din colecția Legend și colecția Clasic. Atât gama Legend, cât și gama Clasic prezintă produse marca Villarte, fabricate din inox 18/0. Tacâmurile din inox pot fi de două tipuri: 18/10 și 18/0. Inoxul de 18/10 are 18% crom și 10% nichel în compoziție, în timp ce inoxul de 18/0 conține 18% crom și 0% nichel. 

 

Vă recomandăm ca, odată achiziționate și utilizate, să le spălați în cel mai scurt timp, pentru a evita contactul prelungit cu alimentele și pentru a evita coroziunea materialului. De asemenea, vă sugerăm să nu folosiți un detergent care conține clor sau alți solvenți puternici, ci mai degrabă a unuia cu pH neutru. Nu folosiți peria sau buretele de sârmă pentru a nu zgâria suprafața tacâmurilor, iar în cazul utilizării mașinii de spălat vase, asigurați-vă că la sfârșitul ciclului de spălare, tacâmurile de restaurant sunt perfect uscate. În caz contrar, ar trebui să le ștergeți cu o lavetă moale. 

 

Tacâmurile sunt o investiție fiabilă, care nu ar trebui să lipsească din casa dumneavoastră. Întreținerea lor e cu atât mai ușoară cu cât produsul e mai calitativ.