Pahare si Decantoare Cristal

Paharele de cristal sunt semn că un eveniment specială urmează să aibă loc în viața dumneavoastră. Și totuși, există patru aspecte cărora trebuie să le acordați atenție înainte de a  vă achiziționa propriul set: claritatea, strălucirea, greutatea și sunetul emis. 

 

Cu cât paharele de cristal conțin un nivel mai mare de oxid de plumb, cu atât și claritatea va fi mai mare. Seturile de cristal comercializate de Aranjarea Mesei conțin 24% plumb, caracteristică pe care o veți întâlni sub forma de „24% PbO”. Cristalul cu plumb este considerat unul dintre cele mai fine materiale în fabricarea seturilor de pahare. Fiind extrem de clare și cu o greutate semnificativă, paharele din cristal cu plumb sunt păstrate pentru ocaziile cu adevărat speciale. Indiferent de lumină sau de alți factori externi, paharele din cristal de bună calitate prezintă o strălucire aparte, pe care și-o păstrează în permanență. 

 

Sunetul emis este un detaliu mai complex, care depinde de greutatea, forma și volumul paharului. Atunci când este ușor lovit în partea de sus, pe margine, un pahar delicat din cristal va scoate un sunet adânc, spre deosebire de cristalul greu. În cazul seturilor de pahare de whiskey, mult mai robuste, sau cele de dimensiuni mai mari, cristalul nu va emite niciun sunet.

 

Seturile de pahare comercializate de aranjareamesei.ro sunt fabricate din Cristal de Bohemia autentic, având 24%PbO. Răsfoind catalogul online, veți regăsi produse din colecția Sheffield, realizate din cristal de cea mai bună calitate. Cele 90 de articole disponibile pe site vă pun la dispoziție pahare din cristal pentru vin, whisky, șampanie, apă sau suc, grappa, lichior, brandy sau cognac, vodcă, țuică sau shot-uri, precum și decantoare, halbe sau carafe din cristal. Vizitați site-ul nostru pentru a vă convinge că seturile de pahare de cristal comercializate de Aranjarea Mesei prezintă un raport calitate-preț excelent. 

 

Nu ezitați să achiziționați paharele noastre de cristal, fie pentru dumneavoastră și propriul serviciu de veselă, fie drept cadou pentru cineva drag.

Vizualizare ca Grilă Listă

96 Articole

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

96 Articole

Setați descendent
pe pagină

Ati dori sa va trimitem un mesaj cand avem reduceri disponibile?

Aminteste-mi mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.