Pahare cristal pentru whisky

Un whisky de calitate trebuie savurat într-un pahar de calitate. Noi venim în ajutorul dumneavoastră cu pahare de whisky din cristal, care vor duce experiența gustativă la un alt nivel. Nu îl combinați niciodată cu alte băuturi și adăugați un strop de apă pentru a pătrunde aromele sale cele mai ascunse. Restul magiei îl fac seturile de pahare din cristal pentru whisky. 

 

Pe Aranjarea Mesei, găsiți produse realizate din cristal de Bohemia, material renumit ca fiind simbolul Republicii Cehe pentru sticla de calitate premium. Astăzi, tot mai multe persoane optează pentru veselă, dar și obiecte ornamentale cum ar fi vazele, sfeșnicele și candelabrele de cristal, întocmai datorită notei de eleganță pe care o oferă. Cristalul cu plumb este cel mai fin material utilizat în realizarea seturilor de pahare de whisky, cești și decantoare. Elementele din cristal sunt cele pe care toată lumea le păstrează pentru ocaziile cu adevărat speciale. Fiind extrem de clare și cu o greutate semnificativă, aceste piese fac o impresia bună oricărui musafir. Faptul că materialul conține 24% PbO îi oferă și proprietăți care implică strălucire și claritate.  


&În funcție de câte persoane vă trec pragul, puteți combina din cele 30 de seturi de 6 pahare whisky din cristal, disponibile pe site-ul nostru. Volumul acestora variază. Răsfoind catalogul nostru online, veți găsi pahare whisky Bohemia de dimensiuni reduse - 200 ml, 240 ml - dar și mai încăpătoare, de 270 ml, 280 ml, 290 ml, 320 ml, 350 ml și 360 ml. Completați-vă setul de pahare cu un decantor din cristal, de 850 ml, special creat pentru odihnirea băuturii dumneavoastră preferate.

Vizualizare ca Grilă Listă

16 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina
Vizualizare ca Grilă Listă

16 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina