Pahare cristal pentru vin

Aranjarea mesei nu poate fi completă fără paharele de cristal pentru vin. Sigur că oamenii strânși în jurul mesei sunt cei care contează, dar atmosfera va fi desăvârșită numai dacă bucatele și vinul servit sunt pe măsură. Pentru asta, ai ajuns în locul perfect fiindcă noi îți punem la dispoziție o varietate de pahare de vin din cristal. 

 

În funcție de câți musafiri îți trec pragul, poți combina seturile de 6 pahare din cristal, întocmai pentru a-i încânta cu vin roșu, rosé sau alb. Volumul acestora variază și el. Pe aranjareamesei.ro, vei găsi pahare de dimensiuni reduse - 150 ml, 200 ml, 220 ml - dar și mai încăpătoare, de 250 ml, 260 ml, 290 ml, 320 ml, 330 ml și 380 ml. Completează-ți setul de pahare cu o carafă de cristal sau cu un decantor de 850ml, special creat pentru odihnirea vinului roșu.

 

Și nu-ți face griji că nu vei găsi paharele de cristal potrivite pentru evenimentul tău. Printre cele 19 articole existente în catalogul nostru online, se regăsesc atât clasicele pahare de vin care amintesc de epoca vintage, cât și designul modern - pahare de vin cu accente care te aduc în prezent. Pe lângă stilurile diferite pentru care poți opta, vei observa că seturile de pahare de cristal comercializate de Aranjarea Mesei sunt accesibile oricărui buzunar, iar raportul calitate-preț este unul excelent. 


Completează-ți serviciile de veselă din porțelan cu un astfel de set de pahare din cristal pentru vin, și fii sigur că vei face o impresie bună musafirilor încă dinainte ca aceștia să-ți guste din preparate. Și nu ezita să le vinzi pontul! Aranjarea Mesei este locul perfect de unde să-ți achiziționezi vesela astfel încât aceasta să te reprezinte, sau de unde să alegi un cadou cu bun gust, fie pentru o cununie, fie drept cadou de casă nouă, pentru prietenii dragi.

Vizualizare ca Grilă Listă

19 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina
Vizualizare ca Grilă Listă

19 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Ati dori sa va trimitem un mesaj cand avem reduceri disponibile?

Aminteste-mi mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.