Sfesnice cristal

Cât de mult contează ambianța camerei în care luați prânzul sau cina? Nu aveți idee cât de mult pot schimba atmosfera câteva lumânări, în sfeșnice de cristal. Dacă tabloul e completat și de băutura favorită într-un pahar de cristal, atunci masa va fi un adevărat succes. La fel ca în cazul vazelor de cristal, și sfeșnicele de cristal pot fi cadoul perfect dacă sunteți musafir pentru o seară. Alături de un set de lumânări parfumate, sfeșnicele de cristal vor oferi o notă elegantă și vor crea cadrul perfect, atât pentru o masă festivă alături de familie sau prieteni dragi, dar și pentru o seară intimă, alături de persoana iubită. 

 

Cele 18 sfeșnice propuse de Aranjarea mesei sunt realizate din cristal Bohemia, material care conține 24% oxid de plumb. Cristalul cu plumb este considerat unul dintre cele mai fine materiale în fabricarea veselei și a pieselor ornamentale pentru casa dumneavoastră. Fiind extrem de clare și cu o greutate semnificativă, sfeșnicele din cristal cu plumb au o strălucire aparte și oferă o notă de bun gust locuinței dumneavoastră, oriunde le-ați amplasa. Puteți opta pentru suporturi de lumânare simple sau pentru sfeșnice de cristal cu 2, 3 sau 5 brațe. 

 

Răsfoiți catalogul nostru online pentru a vă convinge că produsele comercializate de Aranjarea Mesei prezintă un raport calitate-preț excelent. Sfeșnicele din cristal sunt o piesă de design interior care nu trebuie să lipsească din casa nimănui, așa că nu ezitați să le achiziționați pentru dumneavoastră, sau drept cadou pentru cineva drag.

Vizualizare ca Grilă Listă

7 Articole

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

7 Articole

Setați descendent
pe pagină