Supiere din portelan

Supierele din porțelan completează perfect serviciile de masă din porțelan. Mai mult decât atât, pentru a fi sigur că impresionați fiecare musafir care vă trece pragul cu o masă aranjată armonios, optați și pentru servicii de cafea și ceai din porțelan. Vă puteți bucura de asta și de unul singur, sau alături de familie, pentru a vă simți și acasă ca la restaurant.

 

Desigur că mâncărurile îndelung pregătite în bucătărie joacă rolul principal pentru o cină reușită, dar mai e un aspect care cântărește mult: aranjarea mesei. Supa de miel servită în special de Paște, sau supa de pui care vă amintește de copilărie, capătă o altă valoare în supierele din porțelan. Pe site-ul nostru, veți regăsi o varietate de astfel de vase pentru servirea supei. Unele dintre ele sunt fabricate de brandul Cmielow, iar altele de marca Thun, și toate sunt din porțelan premium. Ele pot fi albe cu decor auriu, ivoire cu decor bej, albe cu decor grena pictat manual, ivoire cu decor argintiu, sau ivoire cu decor auriu. Mai puteți opta și pentru brandul Villarte, care fabrică supiere din porțelan Bone Fine China, disponibile în variante albe cu decor albastru, și ivoire cu decor auriu. Porțelanul Bone este cel mai rezistent tip de porțelan și e realizat din pudră de caolin și pulbere de oase de vită. Indiferent dacă optați pentru porțelan premium sau porțelan Bone Fine China, fiți sigur că vesela dumneavoastră va avea o durată foarte lungă de viață, fiind foarte rezistentă la zgârieturi sau șocuri. 


Și vă mai șoptim un secret. Dacă vă doriți ca aranjarea mesei dumneavoastră sa fie desăvârșită, alegeți tacâmurile argintate pentru un plus de eleganță.

Vizualizare ca Grilă Listă

12 Articole

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

12 Articole

Setați descendent
pe pagină