Platouri, boluri si fructiere cristal Bohemia

Sigur că mâncărurile atent gătite vor fi în centru atenției, dar și aranjarea mesei joacă un rol important la un eveniment festiv. Platourile, bolurile și fructierele de cristal vor atrage toate privirile invitaților dumneavoastră încă din momentul servirii aperitivului. Fie că alegeți platouri compartimentate de cristal, fie că alegeți serviciile de cești pentru ceai și cafea, vă garantăm că aranjarea mesei dumneavoastră va fi cu mult mai spectaculoasă datorită cristalului Bohemia

 

Aranjarea Mesei vă propune boluri, cupe, platouri compartimentate și fructiere marca Bohemia Crystal, confecționate din cristal care are în compoziție 24% oxid de plumb. Această proprietate chimică conferă cristalului o claritate extraordinară, care face ca fructierele de cristal și platourile de cristal să aibă o strălucire aparte, indiferent de lumina din încăpere. Fiți sigur că vă veți surprinde musafirii cu fructiera și bolurile de cristal, atunci când acestea vor reflecta lumina astfel încât să formeze un curcubeu de culori. Pe lângă modelele de diferite dimensiuni și volume, veți observa că fructierele de cristal și platourile de cristal marca Bohemia prezintă un raport calitate-preț excelent, iar investiția e garantat una de lungă durată.  

 

Adăugați în serviciile dumneavoastră de veselă, și fructierele și platourile de cristal, dar și supierele din porțelan. Fiți sigur că veți face o impresie bună musafirilor înainte ca aceștia să vă guste din preparate. Iar pentru băuturi, nu ezitați să vă surprindeți musafirii cu seturile de pahare de cristal. Aranjarea Mesei este locul perfect de unde vă puteți achiziționa vesela astfel încât aceasta să vă reprezinte, sau de unde să alegeți un cadou cu bun gust, fie pentru o cununie, fie drept dar de casă nouă, pentru prietenii dragi.

Vizualizare ca Grilă Listă

38 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina
Vizualizare ca Grilă Listă

38 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina