Seturi pahare cristalin pentru vin

Nu poți da greș cu un astfel de cadou. La fel cum nu poți da greș nici cu decantoarele de cristal, serviciile de masă din porțelan, tacâmurile din argint sau vazele de cristal

 

Pentru a înțelege mai bine calitățile paharelor de vin din cristalin, ar trebui să vorbim despre sticla de cristal. Aceasta e împărțită în 4 mari categorii: cristalul superior (conține cel puțin 30% oxid de plumb), cristalul cu plumb (conține cel puțin 24% oxid de plumb), cristalinul (conține cel puțin 10% oxid de plumb, bariu, zinc, kaliu, sau o combinație între ele) și sticla presată sau sticla sonoră (asemănătoare cu cristalinul, diferența fiind dată de densitate). În funcție de concentrația de plumb, se modifică și caracteristicile produsului finit și, implicit, și prețul. Cristalul, având mai mult plumb, este mult mai greu. La polul opus se află sticla cristalină, care pe lângă faptul că e mai ușoară, e și mai accesibilă. 

 

În catalogul Aranjarea Mesei, vei regăsi peste 50 de articole din cristalin: seturi de 2, 4 sau 6 pahare din cristalin pentru vin, șampanie și gin, de diferite volume (de la 240 ml, până la 710 ml). Mai mult decât atât, pentru tabloul complet, poți opta pentru un decantor din cristalin, de 1200 ml sau 1400 ml. Brandurile recunoscute pentru piesele din cristalin sunt Bohemia și Nachtmann. Acestea propun pahare transparente sau transparente, cu bandă de decor din aur. 


Cadou de nuntă sau de sărbători? Aranjarea Mesei îți pune la dispoziție o gamă variată de produse calitative, pentru zona ta de dining.

Vizualizare ca Grilă Listă

47 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina
Vizualizare ca Grilă Listă

47 Articole

Setați descendent
pe pagină
Pagina