Pahare cristal Grappa & Lichior & Brandy & Cognac

Ați achiziționat serviciile de masă din porțelan, cele de ceai și cafea, seturile de pahare de șampanie și paharele de vin, apă și suc din cristal. Totuși, lipsește ceva. Ce faceți când un musafir dorește cognac, lichior, grappa sau brandy? Aranjarea mesei vă propune pahare din cristal de Bohemia, pentru a fi o gazdă deosebită care surprinde de fiecare dată. 

 

Marca Bohemia Crystal confecționează pahare de cognac, brandy, lichior sau grappa, ce conțin 24% oxid de plumb. Cristalul cu plumb este cel mai fin material folosit în fabricarea seturilor de pahare. Această proprietate chimică le face să fie extrem de clare și să aibă o greutate considerabilă. Faptul că materialul conține 24% PbO le conferă strălucire și claritate. Fiți sigur că vă veți surprinde invitații cu paharele de cognac din cristal, când lumina se va reflecta prin ele și va forma un curcubeu de culori. Un alt element impresionant e sunetul pe care îl produc paharele de cristal odată atinse. Atunci când sunt lovite ușor în partea superioară, pe margine, paharele de brandy sau lichior vor scoate un sunet adânc, anunțând un toast. De obicei, paharele din cristal cu plumb sunt cele pe care toată lumea le păstrează pentru a fi folosite la evenimente într-adevăr speciale.

 

Cristalul Bohemia determină și prețul setului de pahare, care va fi ceva mai mare comparativ cu cel al unui set din sticlă cristalină. Totuși, aranjareamesei.ro vă pune la dispoziție pahare din cristal, cu un raport calitate-preț excelent. Răsfoind catalogul nostru online, veți observa că puteți opta pentru pahare de cognac, brandy sau grappa, de volume diferite: 50 ml, 60 ml, 100 ml și chiar 250 ml.

Vizualizare ca Grilă Listă

5 Articole

Setați descendent
pe pagină
 1. Preț special
  VIBES Set 6 pahare cristal lichior 50 ml
  Preț special 147,90 RON Preț standard 157,90 RON
 2. Preț special
  SHEFFIELD Set 6 pahare cristal Bohemia lichior 50 ml
  Preț special 179,90 RON Preț standard 208,90 RON
 3. Preț special
  SHEFFIELD Set 6 pahare cristal Bohemia cognac 250 ml
  Rating:
  100%
  Preț special 248,90 RON Preț standard 280,90 RON
 4. Preț special
  ANGELA Set 6 pahare cristal Bohemia lichior 60 ml
  Preț special 151,90 RON Preț standard 168,90 RON
 5. Preț special
  ANGELA Set 6 pahare cristal Bohemia lichior 100 ml
  Preț special 161,90 RON Preț standard 191,90 RON
Vizualizare ca Grilă Listă

5 Articole

Setați descendent
pe pagină